La ciutat

La ciutat

dissabte, 8 d’octubre del 2016

Això no és cert senyor Paduraru...

Ha de ser un orgull i d'una emoció molt forta formar part d'una corporació municipal democràtica, poder, des del mateix govern o des de l'oposició, treballar per millorar el teu poble d'una manera desinteressada i restant moltes hores a la teua vida personal per dedicar-la als teus veïns. Mai estarem prou agraïts a tots aquells que a Castelló ho han fet, ho fan i ho faran en un futur.

Però parlem del present. El veïnat i la política ha volgut que PSOE i Compromís governen en minoria, mentre PP, Cs'M i Ciutadans, exerceixen la noble tasca de l'oposició. Els uns i els altres treballant per fer millor la vida a la ciutat en el dia a dia. O no?

Sembla que l'oposició només vol "fer caure" el govern i aquest, desmuntar, canviar, arraconar la vella política dels qui van ocupar el govern en els darrers anys. PSOE i Compromís estan "a la grenya" amb el PP des dels inicis de l'actual legislatura.

Cs'M "nada" entre dues aigües i Ciutadans és "el convidat de pedra"; per això no és d'estranyar que aprofiten qualsevol escletxa per a fer-se de notar, per demostrar que estan allí per alguna cosa més que per figurar, per justificar-se davant els seus electors.

Si el passat setembre ja va criticar-se per part del portaveu adjunt de Ciutadans en l'Ajuntament, l'absència de la Presidenta i de la Vicepresidenta del Patronat de Festes en la sessió convocada d'aquell organisme, tot i que va ser presidida per la senyora alcaldessa, ara, el senyor Paduraru, -ens assabentem per la premsa i altres mitjans de comunicació-, reclama la nul·litat de la darrera sessió del Consell Rector del Patronat de Festes, celebrat el passat dimecres, argumentant que va negar-se-li la veu i el vot al representant vocal suplent del seu grup municipal el senyor Juan Manuel Vicent Diaz.

Això senyor Paduraru no és del tot cert i com a membre del Consell elegit per l'Assemblea crec és de justícia fer-ho públic per què els veïns traguen les seues conclusions.

Tal vegada tinga vosté raó en recordar que ni la Presidenta del Patronat ni la resta de regidors assistents caigueren en conter que, tant en l'apartat de Comissió de Drets i Serveis, punt 17 de la sessió plenària del 23 de juny del 2016, com en l'apartat de Comissió de Govern Obert i Participació, punt 11, del plenari del 28 de juliol, es fa referencia al nomenament primer i correcció posterior del senyor Vicent Diaz com a vocal suplent representant de l'ajuntament en el Consell Rector del Patronat.

Però vista la no assistència del senyor Paduraru, vocal titular, en cap moment va negar-se-li l'assistència al senyor Vicent Díaz, així com tampoc és cert va deixar-se'l sense veu, simplement que per oblit dels mateixos regidors i desconeixença de la suplència, de totes les altres persones que conformen el Consell Rector, que en cap cas disposen de suplent, assessorats pel Secretari Municipal, escoltat l'interessat que en ningun moment va esmentar ni recordar els presents "la validesa legal de la seua assistència", es va prendre l'acord "consensuat" amb el beneplàcit del senyor Vicent Díaz, de permetre la seua participació i poder ser escoltat en qualsevol moment i punt de l'ordre del dia, donant-se la circumstància que no va prendre la paraula en cap moment, i que la pràctica totalitat dels diferents acords aprovats, ho van ser unanimitat de tots els membres del Consell.

Per tant, senyor Paduraru, no crec estiguem davant de cap "nou despropòsit o descontrol" del Patronat de Festes, ni tampoc vaig veure en cap moment "mostra de desídia", com vosté qualifica, la responsabilitat de la presidència.


Entenc que hi ha coses a millorar, entenc que no tot ix tant bé com voldríem, però, aprofitar circumstàncies i moments com aquests per "fer-se veure", "per fer-se notar", no és fer política municipal i menys encara fer oposició. Puc estar errat, però és el meu punt de vista i, jo si, estava allí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada