La ciutat

La ciutat

dijous, 8 de desembre del 2016

"Estar a les caigudetes"

Tal vegada, normativament parlant, l'expressió que encapçala aquest comentari no siga molt correcta, però és del tot definitòria per explicar el fet d'aprofitar les ocasions. Alguns pensaran que millor haguera estat emprar la paraula "oportunisme", perquè si fa o no fa, és la capacitat que presenten alguns sers vius d'aprofitar ràpidament un espai o un temps, adaptant-se a les condicions i traure així un profit molt avantatjós.

Però a mi la locució "estar a les caigudetes" em sembla molt més popular i per això, no és aquesta la primera ocasió que l'use; de fet aquests mateix any, concretament el dimecres 2 de març, quan vaig parlar de la iniciativa del grup municipal de Cs en Moviment, "balcons per al poble", que podeu rellegir si ús bé de gust, ja vaig emprar-la indirectament. També a l'anterior blog, en comentaris amb referència a la "oktoberfest castelloneca", "l'alqueria blanca" o "al sol", incidien en aprofitar un element "X" per traure un lícit benefici.

Ara, s'acosta Nadal i, ja sé sap, temps en què els xiquets i xiquetes són, més que mai, per allò de les vacances, del Pare Noel o dels Reis, el centre d'atenció de totes les cases. D'altra banda cal dedicar-los més temps perquè s'entretinguen i no s'avorrisquen i això, els programadors d'espectacles infantils ho saben i, aprofiten aquests dies "de desembre" per fer el seu particular "agost", ací a Castelló i a qualsevol altra ciutat més o menys gran on "la matèria prima", els menuts, estiga assegurada.

I sembla que la fórmula funciona. Així si a la fi del passat mes de març, en vacances escolars de Pasqua, aprofitant la moda i èxit televisiu de la sèrie infantil de dibuixos "Peppa Pig", l'empresa "Bemusic", especialitzada en grans produccions a la nostra província, van presentar a la sala Opal del Grau un parc infantil i actuacions musicals on Peppa Pig i els seus amics "eren el ganxo" per atraure els menuts, ara en Nadal seran els personatges de l'exitosa sèrie "la Patrulla Canina" els qui prendran el relleu, el testimoni, protagonitzant un musical, "la patrulla al rescat", on huit actors i ballarins interpreten una obra infantil, amb un vestuari que reproduïx a la perfecció els principals personatges de la sèrie, coneguts per tots els xiquets, i on "el ganxo" per a les famílies està en el rerefons que presenta, doncs s'anuncia una obra plena d'optimisme i aventures amb transmissió de valors com la lleialtat, el valor i la força de l'amistat.

De manera que el pròxim dia 28, dia dels innocents, Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, Skye i Everest, els més que coneguts protagonistes de dibuixos, prendran vida a la sala Opal i, de segur, faran passar una estona agradable a aquells "fans" que s'hi acosten, això si, passant abans per "taquilla" i deixant-se 14 o 12 euros, segons la ubicació que vulguem més a prop o lluny dels herois...

Si voleu veure de què va tota aquesta nova moguda per atraure el públic infantil, ací us deixe un enllaç promocional de l'espectacle PATRULLAALRESCAT  


Opal, una sala ubicada a les antigues drassanes del Port i Bemusic unint forces ens acosten un espectacle familiar, actual i en festes, quina millor època? I quins millors protagonistes?, el que deia al principi, saber estar a les caigudetes, els beneficis, de segur, estan garantits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada