La ciutat

La ciutat

dimarts, 6 de novembre del 2018

Sota mínims


 El que està passant en les darreres setmanes a l'apartat de notícies del web municipal del nostre ajuntament per què respecta a l'equip de govern, com a mínim cal considerar-lo estrany, rar i quasi preocupant.

No sembla "gens normal" que des del passat 15 de setembre en què "va penjar-se" la notícia que "Castelló reivindicava una mobilitat respectuosa amb un PARK(ing) Day carregat d'activitats gratuïtes" i fins al dia d'avui, 6 de novembre, tan sols una notícia haja tingut ressò en aquell apartat, la publicada el passat dijous 18 d'octubre referent a la suspensió de les classes i tancament de les instal·lacions esportives per l'alerta de pluges d'acord amb el Pla Territorial d'Emergències.

Més de 50 dies i una sola notícia "oficial", alguna cosa no quadra, no trobeu? L'equip de govern municipal "no para", treballa ara més que mai, i vet per on, tot aquest treball no queda reflectit al web municipal, estrany, molt estrany.

Podria pensar que hi ha problemes tècnics o de personal a l'hora "de penjar" les notícies, però immediatament descarte aquesta opció, ja que, de ser un problema tècnic en serien ja massa els dies que s'arrossegaria i, d'altra banda, podem comprovar com en aquest mateix període dos dels cinc grups municipals que conformen el consistori, a nivell de grup polític, si han anat "penjant" les seues "particulars notícies".

Crida l'atenció que ni el principal partit de l'oposició al consistori, el PP, ni el grup polític Ciutadans, hagen tingut res a dir en els darrers mesos. Cal remuntar-se al mes d'agost, en el cas del PP a l'11 i en el de Ciutadanos al 17, per trobar la seua darrera publicació.

El cas del PSOE encara resulta més sorprenent; és veritat que són govern, però si en l'apartat general, el govern no destaca cap notícia rellevant res des del passat 18 d'octubre, i en l'àmbit de partit no solen penjar res al web municipal, aleshores sembla que el PSOE municipal, tot i tenir la primera autoritat, estiga difuminat dins l'ajuntament.

I si pense això és perquè m'he entretingut contant les informacions dels diferents grups i m'he sorprés a mi mateixa en comprovar com en el període analitzat, des del passat 15 de setembre fins avui, en què com he assenyalat només hi ha hagut dues notícies oficials, hagen estat 15 les notícies ressenyades per part de dos dels cinc grups municipals que conformen el consistori, i, casualitat o no, aquestes hagen estat llançades per dos partits, que directament en un cas i indirectament en l'altre, Compromís i Castelló en Moviment, recolzen l'actual equip de govern.

Així de les 15 notícies, 8 han estat llançades per Castelló en Moviment i 7 per Compromís. Que demostra açò? Puc estar errat, però d'entrada sembla que són els dos grups municipals que més els hi preocupa que el veïnat sàpiga com està la ciutat, i que malgrat "la feina" que sembla tinguen els seus regidors, els respectius equips de comunicació fan la seua tasca.

Cada vegada la legislatura està més avançada, de fet en alguns casos sembla que ja s'està pensant en campanya de cara a les pròximes eleccions del maig, però que el web municipal estiga sota mínims en notícies actuals estic més que convençut no beneficia ni a uns ni a altres. Cal que algú done una explicació del que està passant i, aquesta, d'entrada li correspon al PSOE... Restarem a l'espera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada