La ciutat

La ciutat

dimarts, 31 de juliol del 2018

Sota mínims...


 S'acaba juliol, un dels dos mesos d'estiueig per excel·lència, i com tots els anys torna a repetir-se a la ciutat allò de la ralentització de la vida diària. Al llarg de les darreres setmanes hem vist com allò del "tancat per vacances" o la "reducció de jornada laboral" s'anava entenent per establiments i comerços de tot tipus, i ara, a partir de demà en què donem inici al mes d'agost, l'efecte reductiu encara serà més evident.

I és que com diu el refrany, "a l'estiu tot el món viu", associat en general a les vacances i a l'oci, i la calor que és sinònim de diversió, també ho és de desgana per treballar; tal vegada per això també els organismes oficials i les diferents entitats locals, volent o sense voler-ho, arribats aquests dies d'estiu, entren en la roda d'estar, de funcionar, sota mínims.

I malgrat que la ciutat no para i tampoc el govern local, si que es nota i molt al web municipal, que "la dedicació i l'interés" per mantenir a la ciutadania informada i actualitzada del dia a dia del poble, ha entrat en un ralentí.

Així, observant l'apartat de notícies de la pàgina d'inici del WEB MUNICIPAL que al llarg de l'any "sempre està atapeïda", crida l'atenció que des del passat dilluns dia 9, fa ja més de tres setmanes, cap "notícia" queda reflectida, i no serà perquè en aquesta vintena de dies no hi ha hagut moviments de tot tipus a la ciutat, des de la visita del nou President del Govern, fins a l'elecció de nous equips festers, passant per diferents inauguracions emblemàtiques.

Que l'equip de govern no haja "penjat notícies" no vol dir que aquestes no s'hagen produït, tal vegada, estic convençut, siga conseqüència de l'estiu o l'estiueig d'aquells responsables del manteniment i actualització del web, que per veure reduïda "la plantilla" o haver-se de dedicar a altres menesters, tenen aquesta faceta abandonada, i donant com a conseqüència una imatge "no real" del bategar de la ciutat.

I si l'equip de govern conformat per PSOE i Compromís, té abandonat aquest apartat de "notícies municipals", tampoc els altres tres companys de viatge municipal, PP, Ciutadans i Castelló en moviment, s'han prodigat massa en "penjar" les notícies per ells protagonitzades, les seues; deuen considerar que com "a l'estiu tot el no interessa massa a la ciutadania el que passe a la ciutat i que en seran pocs els veïns o forasters que s'interessaran per informar-se del dia a dia municipal.

Bé, si voleu, podem salvar de la crema a Ciutadans, ja que de les 39 notícies "penjades" al mes de juliol, 28 ho han estat pel grup Ciutadans-Castelló, i la resta, 11, pel grup Castelló en moviment. 

Es nota i molt que el Partit Popular ha estat en aquest mes de juliol enfrascat en "altres menesters" i que, la política municipal, ha quedat a banda, de manera que "estan desapareguts" del web des del passat dimecres 20 de juny, fa més d'un mes, on anunciaven que "El PP porta al ple (de juny) l'ampliació de les places reservades a la contractació de persones amb discapacitat i/o malaltia mental". D'aleshores ençà, res més, res de res.

Senyora alcaldessa, senyors i senyores regidors, estar sota mínims no eximeix d'estar a punt, d'estar a l'abast, d'estar al dia i, és una veritable llàstima, que amb tot el que està passant a la ciutat, i amb tot el que des de l'ajuntament està fent-se, el web no estiga al dia, ni en notícies ni tampoc en apartats com "festes" on la darrera informació que apareix és del passat 4 de juliol fent referència a un acte dins el programa de Sant Cristòfol, per no parlar d'agricultura on des del desembre del 2017 no s'ha "penjat res", una veritable llàstima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada