La ciutat

La ciutat

diumenge, 4 de gener del 2015

Sota mínims...



El nostre ajuntament, la màquina administrativa i política que mou la ciutat, en aquests primers dies de l'any 2015 sembla estar sota mínims, si més no és la impressió que dona quan visites la pàgina web oficial, aquella que, segons diu el propi alcalde a la seua presentació, vol ser la que facilite un coneixement de tota la ciutat al detall, del que som i del que fem.

Només cal que accedim a ella i ens fixem en les darreres noticies, en les que han de ser l'actualitat de la ciutat. Doncs be, la darrera noticia que apareix a la pàgina inicial i que se suposa ha de ser l'aparador de les novetats, fa referència al grau de compliment del Pla de Joventut del propi ajuntament i està datada el 30 de desembre del 2014.

És veritat que entre el passat dimarts 30 de desembre i hui diumenge 4 de gener, no ha transcorregut ni una setmana, i que a més a més hi ha hagut un dia estrany, el 31 darrer de l'any, i un dijous, l'1 de gener, festiu i que, tal vegada el divendres 2 fora un dia propici per “un pont”, i que ahir va ser dissabte, i ja se sap els dissabtes són mig festius, i....

D'acord, si, però si observem en detall els diferents apartats del web en què se suposa poden generar-se notícies relacionades amb qualsevol aspecte de la ciutat, des de l'Agricultura fins al Turisme i Oci, passant per Comerç, Consum, Cultura, Esports, Joventut o Salut Pública, per citar-ne només alguns, veiem que cap ni una noticia ha estat significativa en els 5 darrers dies d'aquesta primera setmana de l'any. Curiós, no?

Be, si he de ser sincer, si que he trobat, tot i que amagada, no en primer pla, no a la pàgina principal de noticies, una referència en l'apartat Festes, datada el primer dia de l'any 2015, on es comenta l'assistència de la Reina de les Festes de Castelló i de les Dames de la Ciutat, autoritats i membres de la Junta de Festes, el matí del 28 de desembre als actes religiosos celebrats en l'Església de Sant Vicent Ferrer amb motiu de la festivitat de Sant Roc del Pany de Sant Domenec, i res més.

D'altra banda, tampoc apareix per enlloc, ni a l'apartat Cultural ni tampoc a Novetats, l'agenda cultural corresponent al mes de gener, havent-nos de conformar amb la consulta de l'agenda cultural nadalenca que és veritat senyala encara per hui tres activitats: concert de reis, teatre de xiquets i tallers infantils, i per demà 5, darrer dia del “Nadal a Castelló”, l'espectacle infantil per donar la benvinguda a Ses Magestats d'Orient i la pròpia cavalcada.

I a partir del dimarts 6? Podem intuir que seguirà el Cicle Castelló a Escena, que no tornarà l'òpera fins el febrer i poca cosa més, doncs si accedim a la zona de premsa del web només podem veure el que serà avui l'assistència de l'alcalde i regidor de cultura al concert de la banda municipal.

Serà que el Gavinet de Comunicació de l'ajuntament està de vacances? Serà que tot l'ajuntament està de vacances? Serà el què serà però estem sota mínims. Voldria saber-ne més de Castelló, sóc curiós i necessite saber més del meu poble i sobretot del que està passant i del que passarà a les properes hores.

Estic segur que el nostre ajuntament i sobretot les persones que el conformen no estan tant sota mínims com sembla, com a institució de segur que està generant notícies, tal vegada el que manque siga celeritat per fer-les arribar a la ciutadania. Llàstima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada