La ciutat

La ciutat

divendres, 15 de desembre del 2017

Fer llenya...



De vegades les coses no ixen sempre bé, ni a la vida personal, ni amb les relacions familiars, ni amb els amics, ni tampoc a la política. Al llarg de tots els anys en què el Partit Popular va governar a la nostra ciutat, van ser molts els seus encerts, per això van anar renovant la confiança dels veïns per més de dues dècades.

Però estareu d'acord amb mi que tot el que van fer no va ser bo ni encertat per la ciutat. Moltes accions, fetes amb bona o mala voluntat, això només ells i la justícia o saben, no van ser encertades i, aquest, per mor del joc de la democràcia, va ser un dels motius pels quals les urnes van enviar-los a l'oposició, espai al qual sembla que, després de quasi tres anys, no s'hi acostumen i, ací, és on rau el problema, doncs si en les relacions personals, familiars i amb les amistats, el canvi d'actitud és necessari quan les coses no van bé, molt més ho ha de ser en la política.

És veritat que la manera de governar la ciutat va canviar i molt des que què un nou equip de govern, un bipartit, PSOE-Compromís, va fer-se càrrec. Tot un seguit d'actuacions en tots els àmbits s'han anat traduint en molts encerts, i ens han portat a "moltes millores", però, i això va lligat al fet de governar, també algunes de les actuacions, tal vegada, no hagen estat del tot encertades, ja siga per fer-les massa a corre-cuita o simplement perquè aquells a qui s'ha encarregat la seua realització, no han sabut estar a l'altura.

I com sembla que l'oposició entén que la seua missió és "fer llenya", tractar-ho tot, de manera injusta i molesta, interpretar-ho tot de manera errada i, el que és més vil, intencionalment, no reconéixer cap ni un encert si no ha eixit de "les seues ments privilegiades", aprofiten qualsevol "relliscada" per tractar d'incomodar i a la vegada per traure pit, fer-se notar, presumir de tenir el "rumb" clar i de fugir de les "improvisacions" que, en la seua opinió, caracteritzen els seus rivals polítics, i ara al cap del govern municipal.

Per això l'actuació duta a termini dins la iniciativa sobre educació vial, "mira als dos costats", senyalització que forma part del projecte "camins escolars" on s'ensenya a l'alumnat dels centres a tindre una conducta segura al carrer i que fa incidència en la necessitat de mirar als dos costats abans de creuar, malgrat que podem trobar-la en vies d'una única direcció, ja va d'entrada rebre les crítiques del portaveu adjunt del PP el senyor Pérez Macián (facebook 9 de desembre) "Por la izquierda también? Será por si te atropella "algú de cumprumís"? (Como ellos van por donde les da la ganaaa)".

Amic Juanjo no és per si "t'atropella algú de cumprumís" com vosté diu, és simplement perquè, i supose que també vosté li ho haurà ensenyat als seus fills, que per més solitari que estiga un carrer, per més que siga d'una sola direcció, sempre cal parar-se, mirar, escoltar i després passar, o no?

Però clar, pensar que la bona idea d'educar fins i tot des del mateix ajuntament als xiquets i xiquetes en mirar als dos costats abans de creuar, no haja eixit de les ments del PP, el molesta i cal criticar-lo per a desprestigiar-lo.

A més a més, i aquí, li done la raó, li ha vingut com anell al dit, una, ara si, errada monumental, però que té fàcil solució i que, vull creure no ha estat per culpa de l'equip de govern, si més no vull pensar ha estat una negligència dels treballadors de l'empresa encarregada de fer la senyalització i que ha portat a pintar el senyal al revés del sentit de la marxa, un sense sentit, efectivament, però que no va més enllà que la d'admetre l'errada, i al que vosté, s'ha tornat a agafar, per fer-se notar,(facebook ahir 14) "Si es que yo quiero ser bueno. De verdad, cumprumiseros. Pero si es que no me dejáis. En fin, no digo nada. O sí. Va, no, no digo nada. Tot molt be i au".

Senyor Pérez és la teua tasca fer-se veure si és la seua intenció "renovar", però estic convençut que critiques com aquestes no incomoden gens ni mica el Govern, més encara crec els desprestigien a vostés mateixa, és la meua opinió, si més no, temps al temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada