La ciutat

La ciutat

dimarts, 1 d’abril del 2014

Balanç: Què us han semblat les festes?



Tots els anys en acabar la setmana de festes de la Magdalena d'una o altra manera he fet públic el meu balanç. És veritat que les festes cadascú les viu de forma diferent. i al capdavall, la percepció final de com han anat va íntimament lligada a com la persona o el grup les ha viscudes. És per això que qualsevol balanç individual que es faça de les recent concloses Festes de la Magdalena, és molt subjectiu i fruit d’experiències i moments personals.

És difícil per tant, per una sola persona, fer un balanç objectiu, per això aquest 2014, vull demanar-vos la vostra col·laboració per fer una síntesi entre jo he viscut en primera persona i el que vosaltres heu viscut, de manera que el balanç el farem, si us ve de gust, entre tots, i al capdavall serà el meu, i a la vegada nostre, nou balanç de festes, atenent també a les percepcions que vosaltres em feu arribar.
 
 D'entrada diré que per mi el millor de les festes ha estat d'una banda “la pólvora” i d'altra “la participació veïnal”, demostrant-se que la gent, malgrat les penúries i la crisi generalitzada, teníem ganes de festa.

La dedicació amb què les hem viscudes és essencial per a que, -sentin encesa l’espurna d’aquesta nostrada tradició-, diguem la nostra, i aquells que hi són responsables de la seua organització, intenten millorar-les any rere any.

Per això vull fer aquesta nova experiència. Un sondeig. Comença hui una enquesta a aquest blog i també a l'altre que mantinc obert. Podeu respondre per qualsevol de les dos víes http://blog.castello.es/index.php?blog=111o bé fent un comentari a aquest mateix post.

Amb tot el respecte per la Junta de Festes, organitzadors del Programa Oficial 2014, us demane la vostra opinió, sempre constructiva i participativa:


1.- Quin ha estat el millor acte o els millors actes per a vosaltres/vostes de les passades festes de la Magdalena?

2.- Quin o quins no ha estat tan bé com voldrieu, per a millorar-se l’any que ve, si la pròxima Comissió, Gestora o Junta del 2015 té a bé millorar-ho?

3.- Quin acte o actes afegirieu al Programa Oficial en la propera edició 2015?


Per ser operatius deixe obert el termini d'admisió d'opinions i valoracions fins el proper diumenge de Rams, 13 d'abril. Després em compromet a fer un resum i publicar-ho. No hi haurà premis per participar, només agraïment personal i el compromís de fer públic els resultats allà on em deixen, com a mínim al plenari del Consell Municipal de Cultura i també fer-les arribar als membres del Consell Rector del Patronat de Festes.

Intentar canviar una situació només amb l'esforç individual genera impotència, entre tots ho podem fer realitat tot. Ànim, vinga, espere les vostres opinions, som nosaltres mateixos, els veïns, els que podem fer que les festes siguen cada vegada millors. Crec sincerament que l'enquesta pot ser interessant si el nombre de respostes es gran, així que ja ho sabeu, vinga, participeu, no podeu perdre res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada