La ciutat

La ciutat

dissabte, 24 de març del 2018

Vil, mesquí, manipulador, embolicador i a més a més mentider!!!


L'article 16é punt 2 dels actuals i vigents Estatuts de l'Organisme Autònom Local "Patronat Municipal de Festes de Castelló de la Plana", aprovats per l'Ajuntament en Ple 27-07-12 diu textualment: "Els quatre vocals a què es refereix l'apartat d) de l'article anterior (composició del Consell Rector 4 vocals en representació de l'Assemblea), seran nomenats per l'Assemblea a proposta del president del Patronat.

El portaveu adjunt del Partit Popular a l'Ajuntament de Castelló, el senyor Pérez Macián, va publicar ahir al web del Partit, i a diferents xarxes socials, una, "valoració de festes?", que podeu llegir íntegrament en aquest enllaç: "De la polémica, al escándalo"  on entre altres perles diu:

"Lo acontecido en las últimas horas con la Federació de Colles, diciendo que nunca hubiera votado a favor de la apertura de expediente al presidente de la Junta de Fiestas, como hizo la persona que les representa en el Consell Rector, Jose Juan Sidro, es un escándalo".


"Esta reacción, nos da la razón cuando decimos que es un proceso contaminado de origen, comprando los votos en contra del presidente de la Junta de Fiestas".

No és d'estranyar que un regidor que, portant dins l'ajuntament des del 2003, i que va arribar fins i tot a ser regidor d'hisenda i després del traspàs del recordat Miquel Soler el 2014 a ser el portaveu de l'equip de govern de l'alcalde Bataller, que ha vist com ha anat "perdent poder" i que malgrat la seua major característica política, l'agressivitat verbal, només cal recordar com el maig del 2013 va qualificar, sense pèls a la llengua, al moviment 15-M, d'híbrids de hiena i rata, falsos, pàries i malparits, havent de demanar uns dies després disculpes i perdó públicament, o aquelles altres fetes allà l'abril del 2013 en què afirmava que: "la difamación y la calumnia son las armas y la estrategia propia de los socialistas", no li està servint de molt, tenint por de veure trontollar el seu lloc capdavanter en les properes llistes municipals, aprofite qualsevol ocasió per a manipular la interpretació dels conceptes, per desacreditar i fer mal, instal·lant-se en la mentida i l'embolic i actue atribuint mala voluntat i exagerant situacions per tal de confondre a la ciutadania.

Senyor Pérez, li agrade a Vosté o no, jo sóc membre del Consell Rector en representació de l'Assemblea de Festes qui va ratificar-me a proposta individual, si vol, li ho diré amb majúscules, INDIVIDUAL, de la mateixa alcaldessa, que va veure, en mi motius suficients per a formar part d'aquest òrgan superior del Patronat, tal vegada de la mateixa manera en què el seu partit polític va veure en el seu dia en Vosté la persona idònia per ocupar un lloc en les llistes municipals, independentment de si Vostè havia estat ocupant un càrrec dins el món de la festa en una etapa anterior.

Que vosté afirme ara que jo forme part del Consell Rector en representació de la Federació de Colles, per ser membre d'una colla festera, quan en cap lloc dels Estatuts diu que la Federació de Colles ni cap altre Ens vinculat a les Festes, li agrade o no, ha de formar part del Consell Rector, és tant o més fals com si jo diguera que Vosté va formar part de les llistes municipals del PP per haver estat abans President de la Junta de Festes, com si se li hagués de tornar el favor.

Incomprensible veritat? Doncs, això mateix hauria de pensar Vosté; permeta a més que li recorde que els estatuts que regulen les festes i per tant la composició del Consell Rector, van eixir endavant, van aprovar-se sent vosté ja membre de la Corporació. Veu Vosté per algun lloc que els 4 vocals ratificats per l'assemblea hagen de ser representants d'algun col·lectiu? Aleshores perquè aquella manipulació en les seues declaracions?,  Senzill, per embolicar, per fer-la grossa, per traure un rèdit polític que, fins i tot fa malpensar, si no és a la fi un rèdit personal, per fer mèrits entre els seus companys...

Sap Vosté quan vam treballar en el passat amb familiaritat, sap vosté que per nosaltres les festes eren el primer, malauradament Vosté ja fa temps ha perdut el rumb, el nord, i les festes han passat a un segon lloc, ara cal fer política, encara que la seua, per mi ha estat i continua sent una política "de carreró", de mentides i desordre, confusió, enrenou i enganys. Quina llàstima!!!

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada